zaterdag 6 juni 2009

Examen

Vandaag is dan de grote dag dat onze padi-cursisten examen moeten doen. Ze gaan duiken in het Grasbroek in Rijssen. Ben benieuwd welke grote vissen ze zien :-)

Ik ga er vanuit, dat iedereen slaagt voor het examen. In ieder geval veel succes toegewenst.

5 opmerkingen:

  1. Jaa van mij ook heel veel succes allemaal hè ;) En veel plezier natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woeeehoee geslaagd! Wat had je anders gedacht(H)
    Zondagavond onwijze oorpijn, dus maandag maar eens naar de dokter. Hatsikidee, aan beide kanten een middenoorontsteking. Tjah, je moet er wat voor over hebben.
    De instructeur-in-spe had zaterdag voor het duiken een mooi praatje over allerlei vissen welke in het Grasbroek zaten (paling, snoeken). Voor Daan en mij bleef vissen zien bij een nobel streven, maar voor Yvette is het werkelijkheid geworden. Oleee, eenmaal boven moest iedereen het horen:P
    Carlijn heeft nog een geweldige warme duik met meters zicht te goed in het Grasbroek. (Wat overiges in Bornebroek ligt en niet in Rijssen:P)

    Op naar Egypteeee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi verhaal Melanie. En ik wens je beterschap toe. Je moet het er allemaal maar voor over hebben. Dan heb je het nog niet eens over de kou.
    Maar ik mis nog wel de foto's om op deze site te plaatsen....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wimpie, de instructeur, heeft ons foto's beloofd, maar wij hebben allemaal nog geen foto geien. Misschien dat Carlijn straks de CD krijgt. We staan er in ieder geval allemaal erg charmant op met die buikbril op het hoofd en de ademautomaat in de mond. We zijn onherkenbaar haha

    BeantwoordenVerwijderen